KULATÝ STŮL: VĚDECKO-VÝZKUMNÁ SPOLUPRÁCE V USA A FRANCII

Ministerstvo zahraničních věcí ČR ve spolupráci s Technologickým inovačním centrem Zlín si Vás dovolují pozvat na seminář o možnostech vědecko-výzkumné spolupráce v USA a Francii.

Foto: Shutterstock

Kulatý stůl proběhne ve dvou termínech, a to ve středu 2. října 2024 od 10 hodin v prostorách Černínského paláce (Loretánské náměstí 5, 118 00, Praha 1 – Hradčany) a ve čtvrtek 3. října 2024 od 9 hodin v prostorách Krajského úřadu Zlínského kraje (Tř. Tomáše Bati 21, Zlín – expozice v přízemí).

Kulatý stůl je primárně určen pro výzkumná střediska, akademické instituce a inovační a technologické firmy se zájmem o vývoz produktů, služeb a know-how na zahraniční trhy. Nástroje vědecké diplomacie a možnosti zapojení do vědecko-výzkumné spolupráce v těchto zemích budou v obou termínech prezentovat Jan Chmelík, vědecký diplomat Velvyslanectví ČR ve Washingtonu a Zuzana Gamrotová, ekonomická diplomatka Velvyslanectví ČR v Paříži.

Na obou akcích vystoupí s krátkým příspěvkem i zástupci oddělení vědecké diplomacie Ministerstva zahraničních věcí. Součástí obou kulatých stolů budou pro zájemce z řad účastníků taktéž probíhat krátké individuální konzultace s ekonomickými diplomaty po skončení prezentací.

Na oba kulaté stoly je nutná registrace předem. Na pražský termín se registrujte na e-mailu AkceOED@mzv.gov.cz, do Zlína zasílejte registrace na e-mailovou adresu lavrovicova@ticzlin.cz.

Účast na akcích je zdarma, kapacita je omezena.

 

Díky našim firmám o nás ví celý svět